“Your journey has only one step;
the step you are taking right now.”

Mindful Wellness

MINDFUL WELLNESS -PALVELU tutustuttaa sinut oman kehosi ja autonomisen hermostosi toimintaan. Säännöllisen ja pidempiaikaisemman sydämen sykevälivaihtelun tallennuksen avulla saat tietoa stressin ja palautumisen suhteesta, liikunnan terveysvaikutuksista, kuntotasostasi sekä unen aikaisesta palautumisesta.

Tallennettu tieto avautuu lähes reaaliaikaisesti Firsbeat Life -applikaatioon, jolloin näet itse esim. tehdyn liikuntasuorituksen vaikutukset, työnaikaisen stressitason ja mikä vaikutus työpäivän aikaisilla pienillä tauoilla on kehoosi. Tietoinen hyvinvoinnin seuranta ja tarvittaessa pienet muutokset ja teot kohti optimaalisempaa vireystilaa valmentajan ohjeistamana on palvelun avulla helppoa ja yksinkertaista.

AUTONOMINEN HERMOSTO on tahdosta riippumaton hermosto, joka hermottaa meidän sydäntä, keuhkoja, verisuonia ja lukuisia sisäelimiä. Moniin asioihin emme voi itse vaikuttaa, mutta on kuitenkin paljon asioita, mitä voimme tehdä voidaksemme paremmin.

Jo pelkästään huomion kiinnittäminen hengitykseen, miten ja mitä kautta hengitys kehossamme hengittää; katkonaisesti vai virtaavasti, pinnallisesti vai syvään on havaittavissa palvelun avulla. Hengitykseen keskittymällä ja ohjaamalla hengitystä optimaaliseen suuntaan voimme lisätä hyvinvointia ja tasapainottaa autonomista hermostoa.

MINDFUL WELLNESS -PALVELU antaa siis tietoa pienimmillään jo hengityksen vaikutuksista kehoomme ja se luo myös vähitellen yhteyden omien tuntemustemme ja kehon reaktioiden välille. Näin terveyttä kohti ja kokonaiskuntoisuuden (sis. fyysisen, henkisen, psyykkisen, sosiaalisen ja ammatillisen kunnon) tasapainottaminen ja kehittäminen on motivoivaa, kun ei mennä vaan tuntemusten perusteella, vaan nähdään todelliset vaikutukset sykevälivaihtelun avulla.